Számos edző és egyesület csatlakozott

2020.01.02. 14:35

Ingyen órák a fehérvári újévi sportnapon

Több fehérvári sportterem és edző is lehetőséget biztosít január 4-én arra, hogy az érdeklődők ingyenesen próbálják ki szolgáltatásaikat. Az újévi sportnap egy vadonatúj kezdeményezés, amelyről csütörtökön tartottak sajtótájékoztatót a Városházán.

S. Töttő Rita

Az első Újévi Sportnapra számos fehérvári szervezet jelentkezett, náluk lehet sportolni. Östör Annamária támoatja Szabó-Bodó Adrienn ötletét Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: gaborfeherphoto

Sportvárosként természetes, hogy egy ilyen kezdeményezés mellé áll Székesfehérvár – fogalmazott Östör Annamária, egészségügyi, sport és társadalmi fenntarthatóság tanácsnoka arról az ötletről szólva, melyet Szabó-Bodó Adrienn, a Prímafitt Sportegyesület vezetője valósított meg számos fehérvári egyesülettel karöltve. Csütörtöki sajtótájékoztatójukon jelentették be, hogy az Újévi Sportnap alkalmából az előre regisztrálók (itt lehet regisztrálni: ujevisportnap.booked4.us) térítésmentesen vehetnek részt az általuk kiválasztott edzésen január 4-én. Az érdeklődők választhatnak aquafitness, funkcionális tréning, többféle jóga, pilates, tahiti tánc, intimfitness, spinning, fit-box, TRX, dance fitness, cross training, fitt-latina, kondícionáló torna, spinracing, köredzés, vinyászla flow, sőt, még trambulin órák közül is.

Az első Újévi Sportnapra számos fehérvári szervezet jelentkezett, náluk lehet sportolni. Östör Annamária támoatja Szabó-Bodó Adrienn ötletét
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

- Reméljük, hogy ebből az összefogásból hagyomány lesz, sőt, mások is csatlakoznak majd a kezdeményezéshez – tette hozzá az ötletgazda, hozzátéve, hogy érdemes gyorsan regisztrálni, mert nagyon nagy az érdeklődés az eseményre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában