Tisztújítás

2020.10.15. 07:20

Ők a fehérvári KDNP vezetői

Tisztújítást tartott a fehérvári KDNP alapszervezete. Az új vezetőség tagjai: Párkányi Tamás elnök, Brajnovits Csaba titkár, továbbá Bodrog Miklós, Lendvai Ilona, Szolga Réka és Ujszászi Edéné.

Majer Tamás

Párkányi Tamás lett az elnök

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Régóta tart a Fidesz és a KDNP szövetsége. Melyek azok az ügyek, amelyeket jellemzően a KDNP képvisel? Erről kérdeztük a fehérvári elnököt.

– Valóban már elég régóta, 2002–2003 óta nagyon szoros szövetségben dolgozik a Fidesz a KDNP-vel. Mind a két pártnak az országos politikája nyilván ehhez is igazodott. Emlékszünk, a Fidesz, amikor ’90-ben kezdte, még nem nyilvánította magát kereszténydemokrata pártnak, de azért kicsit hasonult a KDNP irányvonalához is – fogalmazott Párkányi Tamás. – A KDNP egy kereszténydemokrata párt, ezt képviseli a Fidesz–KDNP-együttműködésben is – mondta.

Párkányi Tamás lett az elnök
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Párkányi szerint pártjának helyben és országosan is fontos témája lesz a következő években a teremtésvédelem, a keresztényüldözések elleni fellépés, illetve az ifjúság védelme, akár a legkisebbeket érintő LMBTQ-propaganda elleni küzdelem is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában