halálos buszbaleset

2021.08.25. 07:21

M7-es busztragédia: A fehérvári elhunyt férfi szerelmével indult útnak, aki már a helyszínen életét vesztette

Egy hétig harcoltak az orvosok a szabadbattyáni halálbusz legsúlyosabb sérültjének életéért, de a fiatal férfi szervezete végül vasárnap este feladta a harcot. Kiderült, a barátnőjével indult a horvát túrára, barátnője már a helyszínen életét vesztette.

borsonline.hu

Gyászol egész Székesfehérvár, miután vasárnap este kiderült: a helyi orvosok megfeszített munkája ellenére estére elhunyt a szabadbattyáni buszbaleset legsúlyosabb sérültje, amivel kilencre emelkedett a tragédiában elhunyt áldozatok száma. A férfi a székesfehérvári önkormányzat egyik hulladékgazdálkodással foglalkozó cégénél dolgozott titkárként, munkatársai és barátai is szerették a férfit – írja a Bors.

Nagyon jó munkaerő volt, az emberek szerették a segítőkészségéért, mindenkihez volt egy kedves szava – mondta szomorúan a férfi egyik ismerőse. Úgy tudni, a fiatal titkár imádott barátnőjével indult el az egynapos buszútra, a fiatal nő azonban olyan súlyosan megsérült, hogy már a baleset napján elhunyt. Az ismerősök az utolsó pillanatig imádkoztak a férfi életéért.

– Miután az intenzív osztályra vitték, tudtuk, hogy ő is a súlyos-életveszélyes sérültek között van, mesterséges kómában tartották azóta. Az utolsó pillanatig reménykedtünk a csodában – mondta a férfi egyik ismerőse a Borsnak.

A Bors úgy tudja a férfi már akkor is válságos állapotban volt, mikor kórházba vitték, információik szerint nem Székesfehérváron, hanem Budapesten kezelték, az állapota miatt vélhetően nem tudta azt sem, hogy kedvese szervezete már korábban feladta a küzdelmet.

Kapcsolódó:

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/maga-ala-szoritott-tobb-szemelyt-is-egy-oldalara-borult-autobusz-az-m7-esen-szabadbattyan-tersegeben-5194145/

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/osszetort-az-m7-es-busztragediat-tulelo-sofor-onmagat-hibaztatja-5200799/

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/grafikan-mutattak-be-hogy-tortenhetett-a-halalos-buszbaleset-az-m7-esen-5196620/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában