Frissen Fejérből

2021.09.08. 15:45

Új helyre költözött az Alba Mentor Humán Szolgáltató Alapítvány

Az önkormányzat által biztosított új irodájába, a Sziget utca 23. szám alá költözött az Alba Mentor Humán Szolgáltató Alapítvány, a megváltozott munkaképességűek segítője.

S. Töttő Rita

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ünnepélyes keretek között, lila szalag átvágásával nyitotta meg szerdán ajtaját a megváltozott munkaképességű munkakeresők előtt az Alba Mentor Humán Szolgáltató Alapítvány. Papp Mária ügyvezető és Mészáros Attila alpolgármester köszöntötték az új helyre költözött alapítvány megnyitóján az érdeklődőket, önkénteseket.

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

- Egyértelmű volt, hogy segítünk az Alba Mentor Alapítványnak, hiszen a város életében fontos tevékenységet végeznek – mondta el az alpolgármester, hangsúlyozva, hogy a megváltozott munkaképességűek munkaerő piacra való visszajuttatása kiemelten fontos Székesfehérvár számára. Megköszönte Papp Máriának és csapatának a munkájukat, melyet fontos kapocsnak nevezett a munkáltatók és a megváltozott munkaképességű munkavállalók között, s elmondta: – A város munkaerő piaca igényel minden olyan munkaerőt, aki képes valamilyen munkát elvégezni. Azok a fehérváriak és Fejér megyeiek pedig, akik az alapítvány látókörében vannak, igenis alkalmasak arra, hogy komoly munkát végezzenek.

Papp Mária hozzátette: – Ez a költözés hatalmas lépés a szervezetünk számára, ez ad teret arra, hogy az ügyfeleket kiszolgáljuk s meg tudjuk valósítani a rehabilitációs foglalkoztatást – majd megköszönte az önkénteseknek, hogy segítették a berendezkedést. – A kicsit több mint másfél éves működésünk után a legjobb bizonyíték arra, hogy szükség van a munkánkra, hogy mára húsz foglalkoztatottal és aktív huszonöt önkéntessel végezhetjük a feladatainkat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában