Frissen Fejérből

2021.10.22. 07:20

Hatodik alkalommal rendezik meg a Jung József emléktornát Szabadbattyánban

A Jung József labdarúgó emléktornát az idén hatodik alkalommal rendezi meg a sportklub október 23-án, szombaton 10 órától a sportpályán.

V. Varga József

Az emléktornán Jung Józsefre emlékeznek

Fotó: V. Varga József / FMH-archív

A megnyitót követően az utánpótlás torna 10 óra 30-tól veszi kezdetét, az eredményhirdetést, a díjak és a vándorkupa átadását a szervezők déli 12 órára időzítették. Az emléktornán játékosok, edzők, sportvezetők és sportbarátok emlékeznek a helyi kötődésű, országosan elismert egykori edzőre, s koszorút helyeznek el a sírjánál. Az öregfiúk mérkőzése 13 óra 30-kor kezdődik.

Az emléktornán Jung Józsefre emlékeznek
Fotó: V. Varga József / FMH-archív

Jung József 2015 májusában váratlanul hunyt el, 66 éves volt. Edzői pályafutását Szabadbattyánban kezdte, majd a MÁV Előre, a Videoton (30 éven át) és a Dunaújváros következett. Olyan játékosokat nevelt ki, mint Bekő Balázs, Simek Péter, Báló Tamás vagy Csehi Tamás. Újvárosból ment nyugdíjba, utána visszatért szülőfalujába, ahol gyerekekkel foglalkozott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában