Frissen Fejérből

2021.12.16. 07:05

Az ellenzéknek nem fontos a helyi érdek?

A székesfehérvári Fidesz frakcióvezetője, Molnár Tamás a multifunkciós csarnokkal kapcsolatban fogalmazott meg kérdést Márton Roland ellenzéki önkormányzati képviselő felé.

Baráth Eszter

Forrás: szekesfehervar.hu

Molnár Tamás sajtótájékoztatóján elmondta, a multifunkciós csarnok nemcsak a jégkorongosok otthona lesz a jövőben, hanem különböző nagy rendezvények, koncertek számára is helyszínt biztosít majd, így ezek miatt a fehérváriaknak nem kell Veszprémbe vagy Budapestre utazniuk. Mint mondta, nemrégiben hasonló létesítményt adtak át Szegeden, ahol a település baloldali politikusa örömünnepnek nevezte a csarnok megnyitását, és hangsúlyozta, hogy a létesítmény minden szegedi érdekeit szolgálja, mindenki számára fontos lesz a jövőben. 

– Éppen ezért találjuk nagyon furcsának, hogy a székesfehérvári baloldal folyamatosan támadja a multicsarnok építését. Sőt kijelentették, hogy amennyiben Márton Roland a következő választáson nyer, és képviselő lesz, akkor ő meg fogja állítani ezt az építkezést, és le fogja rombolni, amit addig felépítettek. Márton Roland azt mondta, Fehérvárra nem kell ilyen csarnok, mert el lehet menni Budapestre szórakozni – emelte ki. 

A frakcióvezető azt a kérdést fogalmazta meg Márton Roland felé, hogy miért a budapesti érdekeket tartja szem előtt és miért nem a város és a székesfehérváriak érdekeit. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában