Frissen Fejérből

2022.02.11. 07:13

Rászakadt a felsővezeték egy tehervonatra Szabadbattyán és Kiscséripuszta között

A Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon a távolsági vonatok menetideje jelentősen megnövekedhet, mert Szabadbattyán és Kiscséripuszta között egy tehervonatra péntek hajnalban rászakadt a felsővezeték, amely megrongálódott.

Mávinform

Forrás: pexels.com

A Mávinform tájékoztatása szerint a helyreállításig – várhatóan délig – szünetel a közlekedés. Székesfehérvár és Lepsény között pótlóbuszok szállítják majd az utasokat. A dél-balatoni vonalon átmeneti változásokra kell számítani a vonatközlekedésben.

A Déli pályaudvarról Nagykanizsára 4:05-kor elindult 8510-es számú S35-ös személyvonat és a Keszthelyről a Déli pályaudvarra 4:28-kor elindult 8609-es sebesvonat helyett Székesfehérvár–Lepsény között már pótlóbusz közlekedik.

A Siófokról 6:22-kor Székesfehérvárra induló 8727-es számú vonat és a Siófokról Székesfehérvárra 8:15-kor induló 8717-es számú vonat Siófok–Lepsény, a Székesfehérvárról Siófokra 6:33-kor induló 8720-es számú vonat Lepsény–Siófok között közlekedik.

A Balaton és a Tópart InterCity vonatok helyett pótlóbusszal kell utazni Székesfehérvár és Lepsény között.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában