Már nem kell sokat várni

2023.11.10. 14:00

Épül már a fehérvári Kori Liget

Az idei téli szezonban sem kell lemondaniuk a korcsolyázás szerelmeseinek a belvárosi nosztalgikus hangulatú sportolásról. A Kori Liget építése már megkezdődött.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita

A Zichy-ligetben immáron több mint tíz éve korcsolyázhatnak ünnepi fényekkel övezett pályán, a zenepavilon romantikus hangulatú miliőjében a fehérváriak. Iskolás és óvodás csoportok, családok, baráti társaságok kedvelt szórakozásává vált a Kori Ligetben eltöltött idő, amelyre, úgy fest, idén sem kell már sokat várni. Megszokott helyén, a Zichy-liget közepén építik már a pályát.

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Az alapok, az elkerítés, valamint az infrastruktúra és a pavilonok java már a helyére került. A munkálatoknak valóban itt volt már az idejük, még ha ezt az időjárás nem is mutatja igazán: alig három hét és itt van a 2023-as advent első vasárnapja. Remélhetőleg addigra elkészülnek a korcsolyapálya építési munkálataival is.

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában