Hagyomány

2024.06.06. 13:30

Ötödik alkalommal tartott találkozót a Kiss József Gyermekkórus Polgárdiban

Ötödik alkalommal tartották meg Polgárdiban a Kiss József Gyermekkórus találkozót, melyre június 5-én, szerdán került sor.

Déri Brenda

Ezúttal is három település (Lepsény, Sárosd és Polgárdi) gyermekkórusai léptek színpadra.

Fotó: Polgárdi Hírek

A már hagyományosnak mondható Kiss családtól indult rendezvény a tőle megszokott színvonalon színes műsorral örvendeztette meg a közönséget. Ezúttal is három település – Lepsény, Sárosd és Polgárdi – gyermekkórusai léptek színpadra Kissné Révfalvi Andrea köszöntője után. 

Fotó: Polgárdi Hírek

A lepsényi alsó tagozatos énekkart Gobányi Kármen, a felső tagozatosakat Gabrieli-Kiss József készítette fel. Míg a sárosdiakat Kiss Bernadett, a polgárdiakat pedig Kissné Révfalvi Andrea. 

Zongorán Izinger Attila és Gabrieli-Kiss József kísérte a kórusokat. Továbbá zongoraműveket adott elő Herbszt Anett, Jaksa Rebeka, Bujtár Szofi és Kovács Hanna, valamint a nyolcadik osztályosokból álló We Are zenekar is a színpadra állt – számolt be az eseményről a Polgárdi Hírek.

Fotó: Polgárdi Hírek

A rendezvény fővédnöke a 98 éves Fehér Józsi bácsi, táci karnagy, néptanító volt, aki feleségével együtt vett részt a találkozón. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában