Különleges tetoválást készíttetett a Fejér vármegyei tűzoltó

A Fejér vármegyei tűzoltó elhatározta, egyszer olyan tetoválást csináltat magának, amely hűen tükrözi elhivatottságát. Mára elkészült a különleges tetoválás. Ön bevállalná?

Gombor Lili

Pátkai József büszkén mutatja új tetoválását

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett / Katasztrófavédelem

Vannak, akik a tetoválásra puszta testékszerként tekintenek, míg mások számára a tetoválás üzenete sokkal fontosabb annak díszítő funkciójánál. Számukra a tetoválás komoly jelentéssel bír, s nagyon körültekintően választják ki azt a képet, amelyet – ha csak meg nem gondolják magukat később – életük végéig magukon viselnek majd. Pátkai József tűzoltó főtörzsőrmesternek régóta dédelgetett álma volt, hogy olyan tetoválása legyen, amely hűen tükrözi a hivatását, az elkötelezettségét és azt a közösséget, amelynek ő is a tagja. Nemrégiben pedig teljesült is a kívánsága, és karjára egy tűzesetet tetováltatott, mely őt ábrázolja egy pázmándi tűzoltás közben, sisakján a fehérvári tűzoltóság "SZF" jelölésével. Pátkai Józsefnek nagy szerencséje van a szakmájával, hiszen nem minden munkakör olyan, hogy azt ildomos volna magunkra tetováltatnunk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában