Frissen Fejérből

2022.05.16. 20:14

Balogi Szilvia és Tatorján József belopta magát a közönség szívébe (videó)

Szilvi és Joci együtt kezdtek argentin tangót tanulni. Számos hazai és külföldi tangó fesztiválon, workshopon vettek már részt.

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Veszprémben és a Bakony, Balaton régióban rendszeresen fellépnek rendezvényeken. Folyamatosan fejlesztik magukat, Buenos Aires-i mesterektől tanulják a hagyományos szalontangó alapjait és ma is ezt a stílust képviselik táncukban és óráikon. Nyolc éve oktatnak közösen Veszprémben, az általuk alapított és vezetett tánciskolában. Táncukban és az óráikon nagy hangsúlyt kap a zeneiség, az improvizáció és mindkét fél számára a harmónia megtalálása a tangó ölelésében. Nem a külsőségeket tartják fontosnak; számukra a tangó önismereti folyamat, férfi-nő egymásra figyelése, amely nem vezetés-követést, hanem harmonikus együtt táncolást eredményez.

A Kortárs Művészeti Fesztiválon való fellépésre és az argentin tangó világának bemutatására a fehérvári Alba Tangó Klub kérte fel a párost a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ meghívására. A párost a Tópartinál tekinthették meg az érdeklődők, lenyűgöző koreográfiát hoztak a megyeszékhelyre:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában