Hatpontos találkozó

2017.11.24. 19:49

Helycserére készülődnek a hajdúságiak a Puskás ellen

Tavaly az első osztályba kerülésért küzdöttek meg a felek, míg idén az NB I-es tagság megőrzése a cél.

Nagy Péter

Pintér Attila előzésre ösztökélné a Puskás Akadémiát

Fotó: Koppán Viktor

Igazi rangadóként tekintettek a szurkolók a Balmaz-Kamilla Gyógyfürdő-Puskás Akadémia FC összecsapásra az elmúlt években a másodosztályban. Ez most sincs másként, annak ellenére, hogy ma nem a bajnoki címért, hanem leginkább a bentmaradásért küzdenek a csapatok.

Pintér Attila előzésre ösztökélné a Puskás Akadémiát
Fotós: Koppán Viktor

- Azt gondolom, hogy egy taktikus, harcos meccs lesz, ahol, ha nyerünk, akkor megléphetünk a Balmazújvárostól – kezdte értékelését a felcsútiak hálóőre, Hegedüs Lajos. Mint minden győzelem, a Diósgyőr elleni siker is jobban összekovácsolta a társaságot, a hatmeccses nyeretlenségi szériánk tudatában eredménykényszerben léptünk pályára a DVTK ellen. A múlt héten megszerzett három ponttal nem vagyunk még kint a gödörből, ehhez folyamatos győzelmek szükségeltetnek. A balmazújvárosiak is felszabadultabban futballozhatnak, hiszen az utóbbi két találkozójukat egyaránt megnyerték. Nekünk minden esetre a saját játékunkkal kell foglalkoznunk és azzal, hogy ugyanolyan elszántsággal fussunk ki a gyepre szombaton, mint tettük azt egy hete – fejezte be gondolatait a Puskás hálóőre. A Hajdú-Bihar megyei együttes eddig mindössze öt pontot gyűjtött otthon, Knezevic Josipék pedig arra törekednek, hogy ez a szám a mérkőzést követően se változzon. A szombaton 15.30 órakor kezdődő összecsapást Berke Balázs vezeti, segítői pedig Márkus Tamás és Medovarszki János lesznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában