Nem sikerült javítani

2018.09.17. 20:44

Sorozatban második bajnokiját bukta el a Mol Vidi FC II

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 7. fordulójában a hátul sokat hibázó fehérváriak egygólos vereséget szenvedtek.

Krepsz András

A mérkőzés végén nem örülhettek a Vidi II játékosai

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Dunaharaszti MTK– Mol Vidi FC II 3-2 (2-1)

Dunaharaszti, 200 néző, vezette: Szabó Levente.

DMTK: Gyatyel – Ferenczi, Dallos, Szalánszki, Bíró (Mészáros, 91.), Farkas, Kovács G., Gacsal, Rusvay (Rebecsák, 89.), Mendebaba, Rétsági (Vitányi, 79.). Vezetőedző: Króner Péter.

Vidi II: Németh – Tarnóczi, Mocsi, Tóth B., Zeke – Kristán, Tajti – Kojnok (Komódi, 46.), Szabó Bálint (Horváth B., 83.), E. Hadzic (Takács M., 70.) – Galacs. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gólszerző: Bíró (12.), Gacsal (26.), Farkas (49.) ill. Kojnok (18.), Kristán (55.)

A hazai környezetben mind ez idáig veretlen, a piros-kékeknél egy ponttal kevesebbet gyűjtő DMTK otthonában próbált meg javítani az előző héten a III. kerületi TVE ellen az utolsó utáni pillanatban elvérző Tímár-csapat.

A Vidi II kapuját másodszor őrző, 17 esztendős Németh Botond rögtön a találkozó elején Bíró ziccerénél óriási védéssel hálálta meg a bizalmat, ám nem sokkal később a hazaiak játékosa örülhetett: az ismét egyedül kapura törő Bíró Tamás ezúttal nem hibázott, 1-0. Hamar érkezett a válasz, az első fehérvári találatát jegyző Kojnok Zsolt egalizált, 1-1. A félidő derekán azonban ismét a hazaiak kerültek előnybe. Rusvay tekert be jobbról egy pontrúgást, a hosszú oldalon a bántóan üresen érkező Gacsal Norbert pedig kapásból hatalmas gólt ragasztott Németh kapujába, 2-1.

A mérkőzés végén nem örülhettek a Vidi II játékosai
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A második játékrész elején a sokadik székesfehérvári védelmi hiba után Rusvay centerezését a középen érkező Farkas Péter bombázta a léc alá, 3-1. Az 55. percben sarokrúgáshoz jutottak Tímár Krisztián tanítványai, Szabó Bálint tüzelt kapura, a játékszer a blokkról az előző fordulóban is eredményes Kristán Pál elé került, aki egy igazítás után 12 méterről a bal alsó sarokba lőtt, ám egyenlíteni már nem sikerült, 3-2.

Tarnócziék legközelebb szeptember 30-án lépnek pályára, akkor a listavezető Ajka együttese látogat majd Sóstóra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában