a harmad­osztályú tagságért lépnek pályára

2019.05.17. 19:43

A kiesés ellen küzd a kis Vidi

A labdarúgó NB III 28. fordulójában jóformán már minden mérkőzés a rangadó kategóriájába tartozik, főleg Sóstón, ahol a harmad­osztályú tagságért lépnek pályára a fehérváriak.

Káldor András

Egy cél lebeghet a Vidi II szeme előtt: a bennmaradás F: Vidi.hu

KÖZÉP csoport

2019. május 19., 17.30

Szeged-GA FC (1.)–Iváncsa KSE (8.)

A listavezető szegedieknek öt pont előnyük van az őket üldöző Szentlőrinccel szemben, de még nincs a zsebükben az aranyérem, így számukra létfontosságú, hogy nyerjenek. A két csapat őszi mérkőzése gól nélkül ért véget, ha most az Iváncsa nyer, akkor Domján Attila legénysége akár feljebb is léphet a tabellán.

2019. május 19., 19.00

Dunaújváros PASE (4.)–SZEOL FC (3.)

Bár a táblázaton egymás mögött állnak a felek, a SZEOL-nak kilencpontos előnye van, így a Dunaújváros győzelme esetén is csupán megközelíteni tudja a már biztos dobogós riválisát. Novemberben Grünwald Attila duplájával nyertek a Tisza-partiak.

Egy cél lebeghet a Vidi II szeme
előtt: a bennmaradás F: Vidi.hu

NYUGAT csoport

2019. május 19., 11.00

MOL Vidi FC II (15.) –Sárvár FC (12.)

A Nagykanizsa otthonában elszenvedett vereség után a MOL Vidi II csapata visszacsúszott az utolsó előtti helyre a csoportjában. Amennyiben nem sikerülne pontokat szerezniük, akkor a sorsolást nézve akár a búcsút is jelenthetné a piros-kékek számára.

2019. május 19., 17.30

BKV Előre (10.)–Puskás Akadémia FC II (3.)

A Csepel elleni döntetlent követően a Puskásnak mindenképpen győznie kell a Sport utcában a harmadik hely megőrzéséhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában