dab-csíkszereda

2019.11.15. 22:56

Kihasználatlan fórok

A jégkorong Erste Liga 20. játéknapján a tabellát vezető Sport Club Csíkszereda ellen próbálta pontjai számát növelni a DAB. Bár vezettek a házigazdák, de utána végig futottak az eredmény után, és egygólos vereséget szenvedtek.

Káldor András

Hiába harcoltak, most sem jártak sikerrel az Acélbikák F.: Acélbikák

Dunaújvárosi Acélbikák–Sport Club Csíkszereda 3-4 (1-2, 1-1, 1-1)

Dunaújváros, 425 néző

DAB: Hughson – Kovács Bronson, Vuorijärvi (1), Azari (1), Dansereau 2, Mazurek – Baker, Lendák (1), Németh P. 1, Silló, Turcotte (2) – Dósa, Ráduly N., Pinczés O., Szubotics, Tamás I. – Wéninger, Gebei G., Gulácsi. Vezetőedző: Miroslav Ihnacak

Sport Club: Adorján Ö. – Bjelov, Papp Sz. 1, Becze T. (2), Shalla (1), Taratuhin 1 – Kuljas 1, Salló A. (1), Brophey (2), McLean 1, Pelley – Gecse, Győrfy, Bíró T. (1), Casaneanu, Fodor Cs. – Láday, Farkas T., Horváth L., Rokaly N. Vezetőedző: Jason Morgan

Hiába harcoltak, most sem jártak
sikerrel az Acélbikák F.: Acélbikák

A 3. percben Dansereau révén ugyan kihasznált egy kettős előnyt a DAB, de három perccel később már a SportClub vezetett: 13 másodperc eltéréssel Papp Szabolcs és Taratuhin talált be Garret Hughsonnak. A középső harmad második felében előbb McLean növelte a vendég előnyt, de Németh Péter visszaállította az egygólos különbséget. A 45. percben Gyenyisz Kuljas talált be. A hajrában az újvárosiak hat a három ellen támadhattak, ezt Dansereau váltotta gólra, de már az egyenlítés nem jött össze, pedig az utolsó percben még egyszer hármas fórban támadhattak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában