boksz

2019.11.05. 10:30

Továbbra is veretlen Lénárt Péter

A felkészülés jegyében a Horváth Géza Emlékversenyen léptek szorítóba a Varkocs György Box Klub ifjúsági és felnőtt ökölvívói.

Ferencz Balázs

Lénárt jó erőben van Fotó: FMH

Az idei versenyszezonból már csupán az ifjúsági korosztály és a felnőttek országos bajnoksága van hátra, a Turós Arnold vezette Varkocs bunyósai igyekeznek kihasználni minden lehetőséget a felkészülésre. Az ifik között Major Milán a 64 kg-osok, Jónás Dominik pedig a 91 kilósok között bokszolt volna, de nem jutott számukra ellenfél a súlycsoportjukban, ezért versenyen kívül a felnőttekkel sparringoltak.

Lénárt jó erőben van
Fotó: FMH

A fehérváriak felnőtt ob-ezüst­érmese, a +91 kg-ban bunyózó Lénárt Péter a második menetben TKO-val nyerte mérkőzését. Hatalmas nyomás alá helyezte ellenfelét, amit a rivális edzője elégelt meg, s bedobta a törülközőt. Lénárt egy éve veretlen, s az utóbbi két esztendőben is csak egyszer, sérülés miatt maradt alul az országos bajnokság döntőjében.

Hamarosan újra harcba száll­hat az aranyért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában