Meglovagolt hullám, teremben és uszodában

2020.01.06. 07:05

Sokan jöttek el az új év legelső közösségi sportlehetőségére Fehérváron

Szabó-Bodó Adrienn, a Primafitt Sportegyesület vezetője gondolt egy merészet, és megszervezte azt az ingyenes sporteseményt.

Palocsai Jenő

Sokan jöttek el az új év legelső közösségi sportlehetőségére Fotó: Fehér Gábor

Fotó: gaborfeherphoto

A főszervező arra apellált, hogy szilveszter környékén sokan tesznek fogadalmat: – Az új évben, új életet kezdek, kevesebb evés és több mozgás jellemzi majd a most kezdett esztendőt! Kereken egy tucat helyszín biztosította az érdeklődők számára, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljenek a mozgással. A szervező bízik abban, hogy a nyílt napon minél több ember rátalált a neki való mozgásformára és fogadalmi hullámot meglovagolva rendszeresen sportoló emberekké válnak.

Sokan jöttek el az új év legelső közösségi sportlehetőségére Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A több, mint 300 nevező rendelkezésére állt köredzés, női torna, trambulin és megannyi sport, köztük az aquafitnesz is, melynek a városi uszoda adott otthont. Ott Rusznák Reni edző irányította a szabadidős vízi tornát. A foglalkozást vezető elmondta, hogy hatalmas volt az érdeklődés a vízben végezhető feladatok iránt. A vizes óra keretében futótechnikával haladtak a hölgyek a vízben, ami egy kemény kardióedzésnek felel meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában