Adomány

2020.04.13. 18:25

Jótékony újvárosiak

A Carissa Sportegyesület és a Du­na­újvárosi Labdarúgó-­szövetség közösen adták át adományaikat a solti Ágica Sérült Állat Menedéke Alapítvány részére.

Dévai Nándor Csaba

Jó helyre kerültek az adományok Fotó: Carissa SE/DLSZ

A 2000-ben induló, mára pedig – méltán – az ország egyik legjelentősebb kispályás tornáját, a Carissa Kupát rendező egyesület ezúttal a menhelyen élő állatok ügyét karolta fel, a helyi labdarúgó-szövetséggel együtt, Tóth Imre, Petrás Gábor, Dudar Katalin, Szűcs Vivien segítségével pedig több zsák táppal és élelmiszerrel segítették az ott lakók életét.

Jó helyre kerültek az adományok
Fotó: Carissa SE/DLSZ

– Azt tapasztaljuk, hogy a segítség mindig nagyon jól jön – nyilatkozta Tóth Imre, a Carissa SE elnöke, a DLSZ elnökségi tagja a dunaujvaros.com hírportálnak. – Most pedig különösen fontos lenne, hogy a menhelyre kényszerült állatokról ne feledkezzünk meg, hiszen amúgy is perifériára vannak szorulva, és fokozottan szükségük van ránk – mondta a sportvezető.

Petrás Gábor, a DLSZ főtitkára, valamint a Carissa SE titkára hozzátette, hogy a sportéletben – és a gazdaságban – bekövetkező negatív változások idején további jótékonysági akciók is várhatók, amivel segíthetik a bajba jutott szervezeteket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában