MOL Fehérvár FC

2020.05.13. 14:05

Startolt a második félidő, Boban Nikolov növelte az eFoci Gála jótékony góljait (videó)

Az előző héten Hangya Szilveszter és Georgi Milanov léptek a virtuális gyepre, hogy a rajongókkal megmérkőzve segítsék a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot. Akkor 45 gól született, melyek egyenként 15.000 Ft-ot jelentettek. Az összeget szerdán Boban Nikolov növelte.

Elekes Gergő

Boban Nikolov is beszáll

Fotó: Nemzeti Sport

Az adás során nemcsak a mérkőzéseken lehetett szurkolni, hanem egy-egy interjú keretében jobban megismerhettük a játékosokat, a találkozók között pedig vidis kvízeken tesztelhették tudásukat a szurkolók, értékes nyereményekért.

A szakkommentátori fülkében, csakúgy mint előző héten, hazánk egyik legismertebb youtubere, Nessaj foglal helyet.

A MOL Fehérvár FC macedón játékosa a korábbi fordulókkal szemben nem 4, hanem 3 mérkőzést fog játszani, őt pedig ismét Nessaj követi.

PSG (Nikolov) – FC Barcelona (szurkoló)

Az első mérkőzés kissé bátortalanul indult meg, mind Nikolov, mind ellenfele próbálta feltérképezni ellenfele képességeit, egészen a virtuális játékidő szerinti 42. percig kellett várnunk az első találatig, a gólt a Vidi szurkolója szerezte, így 0-1-gyel vonultak a félidőre.

A második játékrészt is Nikolov ellenfele kezdte erősebben, veszélyes helyzeteket sikerült kialakítani az első pár percben. Nikolov nem hagyta magát és több veszélyes letámadást is vezetett, a gól azonban elmaradt.

A 78. percben a szurkoló egy meglepetés támadásból csodálatos, félfordulatos kapáslövéssel szerezte meg a nap második gólját, hiába uralta többségében Nikolov a játékot.

A Fehérvár játékosa a 80. perc elején tizenegyest kapott, amiből sikerült szépítenie. 1-2.

A 90. perc hajrájában Nikolov óriási nyomást helyezett ellenfelére és majdnem sikerült az egyenlítő gólt is megszereznie, ám a hármas sípszó után a Vidi-szurkoló örülhetett, 1-2-re nyerte a találkozót, így a harmadik forduló első mérkőzéséig kellett várnunk arra, hogy megszülessen az első rajongói győzelem a Gála során.

PSG (Nikolov) – Manchester City (szurkoló)

Nagyon tempósan indult a második mérkőzés, ahol a PSG csapott össze a Manchester City-vel. Utóbbi csapat rögtön letámadott, többször is csak a kapus bravúrján múlt, hogy nem született gól. Mindez a 21. percben tört meg, amikor is szurkolói előny alakult ki egy csodálatos találattal. 0-1.

Mindössze 8 percet kellett várni a következő gólra, ám ahogy megrezdült a háló, lengett a partjelző zászlaja, les miatt érvénytelenítették a gólt.

A 30. perc elején Nikolov emberhátrányba került, ezt követően pedig két életveszélyes helyzete is kimaradt, egy fejes kapufára, egy pedig a kapu fölé szállt. Az 53. percben azonban már szó sem volt lesről, megszületett a második Manchester City találat, így Nikolov két gólós hátrányból, 10 emberrel próbálta javítani a helyzetét.

Hét perccel később újabb találat született, a szurkoló egy csodálatos emeléssel juttatta a labdát a hálóba. 0-3.

A 63. percben Nikolov újabb büntetőt harcolt ki, ám a lövés középre, egyenesen a hálóőrbe irányult. Maradt a 0-3.

A 70. percben Sterling, a Manchester City támadója az angol csapat negyedik gólját is megszerezte. 0-4. 8 perccel később Sterling ismét betalált, 0-5.

A 86. percben a szurkoló bevitte a kegyelemdöfést, megszületett a meccs hatodik City találata. 0-6. Nem indult gólgazdag mérkőzésnek Nikolov második meccse, ám végül fölényes szurkolói győzelem született.

Real Madrid (Nikolov) – Magyarország (szurkoló)

Nem sok esemény történt az első félidőben, ám az utolsó pillanatban Nikolovnak sikerült átvernie a magyar kapust, és gólt szereznie. 1-0.

Az 55. percben Nikolov tovább növelte a Real előnyét, Bale talált a hálóba. 2-0.

A 82. percben egy hajszálon múlott, hogy a szurkoló a MOL Fehérvár játékosával, Kovács Istvánnal megszerezze a szépítő magyar gólt. A hármas sípszó után azonban Nikolov örülhetett, 2-0-ra nyerte a mérkőzést, így összességében 1 győzelem 2 vereség mérleggel zárta a napot.

Extra mérkőzés: Nessaj

4 perc telt el az első találatig, ellentmondást nem tűrőn zavarta be Nessaj ellenfele a labdát a hálóba. 1-0.

A 15. percben a videós ellenfele egy csodálatos szabadrúgásgóllal növelte az előnyt. 2-0.

A 23. percben egy gyönyörű támadás végén Nessaj megszerezte a szépítő gólt. 2-1.

Öt percre volt szüksége az ellenfélnek arra, hogy reagáljon a youtuber találatára. 3-1. A félidő végéig nem változott az eredmény.

A 65. percben egy érvénytelen találat született az ellenfél részéről, ám a három perccel később már egy újabb gyönyörű szabadrúgás gólnak örülhetett. 4-1.

A 76. percben Walcott lövése a hálóba landolt, megszületett Nessaj második találata. 4-2.

Rengeteg eladott passz után, egy rendkívül magas szintű ellenféllel szemben maradt ez az eredmény, 4-2-re veszített a videós.

Extra mérkőzés 2 Nessajjal

Miután Nikolov csak három mérkőzést tudott játszani, Nessaj felajánlotta a lehetőségét egy második extra mérkőzésnek. A rajongók kérésének megfelelően tehát másodszor is gyepre lépett.

A hetedik percben, háttal a kapunak, egy 180 fokos fordulattal a focilegenda, Ronaldo találatával az ellenfél vezet. 0-1.

Nessaj sem maradt tétlen, a 11. percben megszületett az egyenlítő gól. 1-1.

A 19. percben ismét a videós veszélyeztette az ellenfél kapuját, óriási kapufát lőtt. A 22. percben aztán egy fantasztikus támadás végén Walcott talált be a hálóba, így Nessaj átvette a vezetést. 2-1.

A 30. percben ugyan a kapus beleért a lövésbe, ám az ellenfél ismét Ronaldo révén szerzett találatot. 2-2.

A 40. percben megszerezte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára az 1 millió forintos gólt, 3-2.

A 44. percben aztán ismét megemelkedett a videós vérnyomása, hisz újabb ellenfél találat született, ám érvénytelenítették les miatt. Egy perccel később azonban egy szögletből valóban megszületett az egyenlítő találat. 3-3-mal vonultak szünetre a csapatok.

Gólgazdag mérkőzést láthatunk, az 57. percben ismét Nessaj szerzi meg a vezetést. 4-3.

A 88. percben Nessaj bebiztosította előnyét, 5-3.

A 90. percben aztán az ellenfél még egy szépítő találattal izgalmassá formálta a mérkőzés végét, ám a hármas szípszóig már nem változott az eredmény, 5-4. Elmondható, hogy a nap legizgalmasabb mérkőzése egyértelműen ez az összecsapás volt!

Szerdán összesen 26 gól született, így összességében 1.065.000 Ft adomány gyűlt eddig össze a három forduló alatt a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak. A Gála utolsó napján, május 15-én pénteken Tamás Olivér növelheti még ezt az összeget.

A teljes adás itt nézhető vissza:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában