Foci

2023.05.18. 10:28

A Sárbogárd a főtáblán

A Fejér Vármegyei Kupa helyosztóján felettébb érdekes, és izgalmaktól sem mentes összecsapáson fordított a Sárbogárd, majd a szétlövésben legyőzte a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapatát, így ötödikként csatlakozott a MOL Magyar Kupában főtáblás együttesekhez.

Káldor András

A Sárbogárd (piros) a bajnokságban nem, de a kupában legyőzte a Gárdonyt

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

Sárbogárd – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 2–2 (1–2) – büntetőkkel 4-3 

Vezette: Béd Ákos. 

Sárbogárd: Nyári – Gráczer B., Bruzsa (Luczek), Gráczer G., Horváth A. (Glócz Z.) - Mayer, Szalai Á., Tóth P., Farkas G. - Bencze, Vagyóczki. Szakmai igazgató: Pajor László  

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Orczi – Molnár S., Paget, Szabó B., Radács (Balogh Balázs) - Balogh Á., Tóth T., Mód, Klauz - Gere (Tóth B.), Koronczi (Bezerédi). Vezetőedző: Balogh Zsolt  

Gól: Mayer (45., 64.), ill. Tóth T. (10.), Gere (19.)  

Kiállítva: Mód (78.), Molnár S. (92.). 

Idejekorán előnybe került a Vármegyei I. osztályban már a bajnoki címet korábban megszerző Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, és csak a félidő hajrájában tudott szépíteni a vendéglátó. Majd a 64. percben Mayer Dávid belőtte maga és csapata második találatát is, és kezdődhetett minden elölről. Ezt követően a 78. percben Mód Ádám kapott piros lapot, és követte őt Molnár Sándor is a 92. percben. Ettől függetlenül nem tudott élni emberfórjával a Bogárd, a szabályok szerint a lefújás után jöhetett a szétlövés, melyet Farkas Gábor, Glócz Zoltán, Vagyóczki Patrik, valamint Mayer Dávid találatával megnyertek, így a következő szezonban ott lehetnek a kupában az országos főtáblán. 

Mellettük Fejér Vármegyét még négy csapat – a Csór Truck-Trailer, a Lajoskomárom SE, a Baracs SE, valamint az Ikarus-Maroshegy képviseli majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában