BVSC az új állomás

2023.08.02. 13:04

A fővárosba igazolt a Vidi egykori válogatott labdarúgója

Már napok óta pletykálták, szerdán pedig hivatalosan is bejelentették, hogy Paulo Vinícius a BVSC-ben folytatja pályafutását.

Beke Zsombor

Vinicius a másodosztályba igazolt

Forrás: Földi Imre/Nemzeti Sport

Viníciust valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a magyar labdarúgásban, a fehérvári szurkolóknak pedig pláne nem. A magyar-brazil kettős állampolgárságú labdarúgó 2011-ben került a Vidihez, és szinte rögtön közönségkedvenc lett. Jó ütemű közbelépései, magabiztos játéka kimagaslott az NB I. mezőnyéből, gyorsan alapemberré vált, először Marco Caneira, majd Juhász Roland oldalán Európában is lerakta a névjegyét. A piros-kékekkel két bajnokságot és egy kupát nyert. 2020-ban eligazolt Fehérvárról, később játszott Uruguayban, Cipruson az APOEL gárdájában, legutóbbi állomáshelye a görög Levadiakosz volt. Tavaly nem zártak sikeres idényt, ugyanis kiestek a másodosztályba, a védővel pedig szerződést bontottak. A továbbra is Fehérváron élő Vinícius nem maradt csapat nélkül, az NB II-es BVSC-nél folytatja pályafutását. A fővárosi klubnál komoly projektbe kezdtek, hosszú távon cél az NB I.

– Tetszett az elképzelés itt a BVSC-nél. A klubnak komoly ambíciói vannak és ilyen helyet kerestem, ahol folytathatom a karrieremet. Úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és várom már a közös munkát. Tudom, hogy egy nagymúltú klubról van szó, amely nagyon családias. Jó az elhelyezkedése is a fővárosban. Szeretnék minél többet játszani a szezonban és a maximumot nyújtani, amivel segíthetem a csapatot – mondta a fővárosiak honlapjának Vinícius.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában