Röplabda

2023.10.31. 16:30

Ismét a fürediek ellen

A MÁV Előre-Foxconn női röplabda csapata elkezdi szereplését a Magyar Kupa sorozatában. Első ellenfelük a régi rivális Szent Benedek RA együttese lesz szerdán 18 órától a VOK-ban, melyet az előző héten sorra került bajnokin öt szettben legyőzött.

Káldor András

Maia Dvoracek (fehér) 20 pontot gyűjtött legutóbb az SZBRA ellen

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

Azzal tisztában vannak a fehérváriak, hogy rettentően nehéz összecsapás vár rájuk. Talán nem is baj, hogy néhány nappal ezelőtt már találkoztak a felek, mivel így még élénken bennük élhet a Ludovika Arénában lejátszott mérkőzés. Ezen a meccsen fordulatokkal és izgalmakkal teli párharcot láthattak a szurkolók. A meccset a fehérváriak kezdték jobban, az első két szettet tíz, illetve kilencpontos különbséggel nyerték. Ezután azonban a füredi együttes változtatott taktikáján, és kiegyenlített. A döntő szettben aztán rendezték a sorokat Lukasz Przybylak tanítványai, és magabiztos eredménnyel zárták le az ötszettes csatát.
- Folyamatosan játékban vagyunk, ami hozzászoktat minket ahhoz, hogy mindig a legjobbat tudjuk kihozni magunkból. Természetesen nagyon fontos a megfelelő regeneráció, hétvégén ezen volt a hangsúly. Szerdán hasonlóan izgalmas és kiélezett meccsre számítok, mint a legutóbbi találkozás volt, de hiszem, hogy ismét a mi akaratunk fog érvényesülni. – mondta a MÁV Előre-Foxconn lengyel szakvezetője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában