Labdarúgó NB II

2024.04.28. 18:56

Ismét a végén kapott ki a Csákvár

Szoros mérkőzésen, egy 85. percben kapott góllal 1-0-ra elveszítette a BVSC-Zugló elleni idegenbeli mérkőzését az Aqvital FC Csákvár a labdarúgó NB II 30. fordulójában.

Szabó Róbert

Ezúttal sem sikerült legyőzni az újonc BVSC-t a Csákvárnak

Fotó: BVSC

Jól kezdett a BVSC otthonában a Csákvár, Juhász Levente már az 5. percben veszélyeztetett, de a 20 méterről leadott lövést Csenterics Adrián védeni tudta. Három perccel később aztán ismét Juhász villant, harciasan megszerezte a labdát, de a kapu előtt érkezőket nem tudta helyzetbe hozni.Bő negyedóra telt el a mérkőzésből, amikor a hazaiak is észrevétették magukat: Ihrig-Farkas Sebestyén passzolt Nikola Mitrovics elé, a középpályás lövése azonban a felső lécen csattant, majd az előkészítő Ihrig-Farkas próbálkozását Zelizi Patrik védte magabiztosan.

Alig telt el öt perc a BVSC ismét veszélyt okozott, ezúttal Hidi Patrik találta telibe a felsőlécet 21 méterről. Ezek a percek a hazaiakról szóltak, de a 29. percben Murka Benedek is észrevétette magát: 12 méterről adott le egy lövést, de Paulo Vinícius lábában elakadt a labda. A félidő vége előtt aztán egy kapufáig sikerült még eljutnia a csákváriaknak, Mészáros Dávid lövése csattant a lécen, de gól nem született, 0-0.

A fordulsá után rögtön a hazaiak előtt adódott lehetőség, de Hidi Patrik lövését szögletre mentették a védők. A folytatásban inkább a mezőnyharc érvényesült, majd amikor kezdett eldurvulni a mérkőzés érkezett Mucsányi Márk, és Nikola Mitrovics passza után bevette Zelizi kapuját, és eldöntötte a találkozót, 1-0.

Az Aqvital FC Csákvár a vereség után a következő fordulóban a szintén a kiesés ellen küzdő BFC Siófok otthonában javíthat.

BVSC-Zugló – Aqvital FC Csákvár 1-0 (0-0)
Budapest, Szőnyi út, 200 néző. Vezeti: Gaál Ákos (Huszár Balázs, Máyer Gábor)
BVSC-Zugló: Csenterics – Benkő-Bíró, Vinícius, Hesz (Deutsch B., 57.), Király Á. – Tóth K., Hidi P. – Ihrig-Farkas (Kelemen P., 70.), Mitrovics, Mucsányi M. (Csősz R., 88.) – Bacsa P. (Nwachukwu, 70.). Megbízott edző: Kincses Ádám
Csákvár: Zelizi – Szalai P., Karacs, Gregor Z. (Babós L., 73.), Murka – Farkas A., Mészáros D., Ominger (Fejős Á., 73.) – Gazdag V. (Baracskai R., 86.), Simon A. (Nagy Z., 63.), Juhász L. (Szakály D., 63.). Vezetőedző: Tóth Balázs
Gól: Mucsányi M. (85.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában