Karate

2024.06.03. 14:44

30 éremmel az ob-ről

Hétvégén a Senshi Karate-Do Egyesület az Ercsiben megrendezett Országos Fudokan Bajnokságon szerepelt, ahol 26 klub mintegy 514 versenyzője mérte össze tudását. Ebből a félszáz versenyzőből a fehérvári csapatot 19 fő képviselte.

Szupkai Gábor

A sikeres karatékák

Fotó: Senshi Karate-Do Egyesület

Mint tradicionális karate klub, amely nem kimondottan a versenyzésre koncentrál, kimondottan jól szerepelt a hétvégén, hiszen nem csupán felvették a versenyt, hanem gyakran felül is múlták azokat az egyesületi sportolókat, akik kizárólag a verseny részével foglalkoznak ennek a gyönyörű sportnak. Viszont az eredmény jól tükrözi a csapat elkötelezettségét és felkészültségét. 

A fehérvári klub összesen 4 arany-, 15 ezüst- és 11 bronzéremmel, azaz 30 éremmel zárta a versenyt, valamint egy Fudokan bajnoki címmel gazdagodott.  

Szivacs kumitében aranyérmes lett Czeiner Gergő, Halász Nikolett, Kardos Richárd és Kardos Szabolcs. WKF formagyakorlatban ezüstérem került Sramik Angelika, Lengyel Boglárka, Gál András és Lengyel Anita nyakába, és Hegedűs Zalán, Kiss Levente, Györök Ádám valamint Sramikné Osvald Annamária állhatott a dobogó harmadik fokára.

WKF kumite versenyszámban második lett Sramik Angelika és Balazsek Bence, bronzérmes lett Hegedűs Zalán, Gál András, Györök Ádám és Gaál Zsolt. 

Csapat formagyakorlat ezüstérmet szerzett a Halász Linda-Onofer Maja-Sramik Angelika, Lengyel Boglárka-Gaál Zsolt-Bor Krisztián és Hegedűs Zalán-Kiss Levente-Gál András trió, míg a Bor Krisztián-Hegedűs Zalán-Sramikné Osvald Annamária hármas harmadik lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában