Késésben

1 órája

Végre megérkezett Bakuba a Vidi

A tervezetthez képest több órás késéssel, de végül nagy nehezen megérkezett Bakuba a Fehérvár FC.

Szabó Róbert

Pető Tamás szerint a Sumqayit FK új játékosai minőséget képviselnek

Fotó: fehervarfc.hu

A csapatot szállító repülőgép technikai okok miatt több órás késéssel tudott felszállni a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér GAT-termináljáról, így magyar idő szerint 17 órakor (azeri idő szerint 19 órakor) érkezett meg az együttes a bakui nemzetközi repülőtérre.

A késés miatt természetesen borult a szerdai program is, a Sumqayit stadionjában tervezett szerda esti edzés helyett csütörtökön délelőtt Bakuban tart majd átmozgató tréninget a szakmai stáb a játékosoknak.

A kényszerű módosítás miatt elmaradt a Pető Tamás részvételével tervezett sajtótájékoztató is, de a vezetőedző így is elmondta mire számít: 

– Úgy tekintek erre a mérkőzésre, hogy jó erőfelmérő lesz számunkra, nyerni szeretnénk csütörtök este. Abban bízom, hogy stabil játékot tudunk majd mutatni. Szeretném, ha a stabilitásunkat kreativitással is meg tudnánk tölteni – ez a tervünk az előttünk álló szezonra, természetesen ezen még a jövőben is kell dolgoznunk, de az elmúlt hetek munkáját nagyon pozitívnak értékelem. Nem volt egyszerű feltérképezni a Sumqayitot, hiszen a játékosaik nagy része kicserélődött a nyáron. Megnéztük több edzőmérkőzésüket, azokon láttuk, hogy szervezett csapatuk van, az új játékosaik minőséget képviselnek. A hazai pálya nekik kedvez, mi pedig egy nagyon hosszú utazás végén értünk Azerbajdzsánba, de remélem, hogy a játékosaink ki tudják magukat pihenni és megfelelő állapotban tudnak majd pályára lépni. A meccsnap délelőttjén még tartunk egy átmozgató edzést, este pedig megpróbálunk minél jobb eredményt elérni, nagyon bízom a győzelmünkben – nyilatkozta a Sumqayit elleni UEFA Konferencia Liga-selejtező előtt Pető Tamás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában