Női labdarúgás

2 órája

Győzelemmel rajtolt a Vidi

Magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Fehérvár FC női csapata a női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának első fordulójában.

Szabó Róbert

Idegenben nyert magabiztosan a Vidi női csapata

Fotó: fehervarfc.hu

Andorka Péter együttese a nyáron alaposan megfiatalodott és kicserélődött. A csapat két kupamérkőzés után szombat délután az első bajnoki meccsét is lejátszotta a női labdarúgó NB II. Nyugati csoportjában méghozzá a Soproni Egyetem otthonában. 

A fehervarfc.hu beszámolójából kiderül, a Vidi végig dominálta a mérkőzést, kevés lehetőséget hagyott ellenfelének és már a 29. percben vezetést szerzett Kovács Liza góljával, majd Izinger Kinga még a szünet előtt megduplázta az előnyt. Végül a második játékrészben a csereként beállt Horváth Mimi Emma villant, akinek két percnyi játék elég volt ahhoz, hogy megszerezze a székesfehérváriak harmadik gólját és beállítsa a 3-0-s végeredményt. Érdekesség, hogy mindhárom találatnál a csapatkapitány, Szabó Bernadett készített elő.

A Fehérvár FC női csapata legközelebb szeptember 7-én, szombaton 11 órától hazai pályán lép pályára a Budafoki LC ellen a női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának második fordulójában.

Női labdarúgó NB II, 1. forduló

Soproni Egyetem – Fehérvár FC 0-3 (0-2)
Sopron, Soproni Vasutas Sporttelep, Vezette: Imre Benjámin (Dévai Vanessza, Tihanyi Krisztina)
Soproni Egyetem: Tóth L. – Bándli, Sümeghy, Csaplár, Sábján, Kleinert, Németh Z. (Fata, a szünetben), Pasker (Bottay, 56.), Pupos (Kakas, 86.), Varga K. (Varga B., 86.), Orbán. Vezetőedző: Szabó Bence
Fehérvár FC: Czuczai (Gábor, 86.) – Zuggó (Juhász k., 80.), Tóth A., Szombati (Janus, 80.), Simon F. (Horváth M., a szünetben), Szabó B., Izinger (Kálmán, 80.), Kozma R., Fábián, Kovács L. (Talyán, 67.), Mihályi (Lelkes, 67.). Vezetőedző: Androka Péter
Gól: Kovács L. (29.), Izinger (41.), Horváth M. (48.)
Sárga lap: Sümeghy (55.), ill. Tóth A. (84.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában