Frissen Fejérből

2021.05.03. 07:02

Zászlótűzés, ballagás: idén online formában zajlott

Rendhagyó formában, online búcsúztatta 1803 végzős diákját Székesfehérvár városa nevében Cser-Palkovics András polgármester.

S. Töttő Rita

2021.05.01. On-line központi ballagás közvetítése a Városháza Díszterméből. Ballagáson ünnepi köszöntőt mondott Székesfehérvár polgármestere, a végzősök nevében Balla Dávid, a Ciszterci Szent István Gimnázium diákja szólt, és a város zászlajára Kovács Bence, a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Széchenyi István Műszaki Technikum tanulója helyezte el a végzős diákokat jelképező közös szalagot. Szfvár. Nagy Norbert. Fejér megyei Hírlap.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

„Minden tiszteletünk a fiataloké, akik emelt fővel viselték ezt az évet. Abban bízhatunk és hihetünk, hogy ez a nehéz időszak ezt a generációt még inkább összetartóvá tette” – fogalmazott Székesfehérvár polgármestere.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A végzősök nevében Balla Dávid, a Ciszterci Szent István Gimnázium diákja szólt, a város zászlajára pedig Kovács Bence (képünkön), a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Széchenyi István Műszaki Technikum tanulója helyezte el a végzős diákokat jelképező közös szalagot.

 

A Fejér Megyei Hírlap pedig 112 végzős középiskolás osztály, nem ritkán különleges képével búcsúztatta a megye végzős, ballagó középiskolás diákjait a Vén Diák 2021 mellékletével.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában