Frissen Fejérből

2022.04.18. 09:50

Tánc és tojásfestés a Táncházban

Húsvéti mulatság várta az érdeklődőket vasárnap délután a Malom utcai Táncházban.

S. Töttő Rita

Igazi húsvéti hagyomány a Malom utcai Táncházban az ünnepi készülődés, mulatozás. A vasárnapi szentmise lelki felkészülése vagy a tojások hímzése-festése után a délutáni elfoglaltságok közé beférhetett a testet-kreativitást megmozgató program is. Az Alba Regia Táncegyüttes szervezésében valósulhatott meg ezúttal is az esemény, melyen a gyerekeket kézműves foglalkozás várta. Gyöngyfűzéssel, ötletes kreatív elfoglaltságokkal kötötték le a kisebbeket, de természetesen a tojáskarcolás tudományát is elsajátíthatták az érdeklődők – köszönhetően Pintérné Markovich Marcella bemutatójának.

Kneifelné Laczkó Kriszta vezette be ezúttal is a gyerekeket a táncparkettre, ahol verses-mondókás húsvéti gyermekjátszót tartottak, majd pedig tánctanítás következett. A Galiba zenekar húzta a talpalávalót, az este pedig már inkább a felnőtteké volt, akiknek igazi táncházi mulatságra nyílt lehetőségük húsvét vasárnapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában