álmos hangulatban

2018.10.23. 22:09

Csak a győzelemnek örülhetett az Alba

A férfi kézilabda NB II. 6. fordulójában az Alba-MÁV Előre alacsony színvonalú találkozón gyűrte le megyei riválisát.

Krebsz András

Kulcsjátékosait elveszítve is biztosan robogott a MÁV

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Alba-MÁV Előre SC–Móri KSC 30-22 (16-9)

VOK, 50 néző, v: Acsai, Alapi.

Alba-MÁV: Czérna – Golenya 1, Szám 2, Szalczinger 1, Penzer, Kanyó Á. 5, Kanyó Bence 2. Csere: Hátas (kapus), GRŐBER 8 (1), Kanyó Balázs 4, Rohonyi 3, Harsányi 1, Králl 3.

Vezetőedző: Grőber Mátyás.

Mór: Trenka – Hornyák 1, Szvitek 5 (1), Ulcz 2, Sztrida 4 (1), Négele 5, Eremiás. Csere: Dienes 2, Straszburger, Kurkó 2, Gyuris.

Vezetőedző: Kurkó György.

Kulcsjátékosait elveszítve is biztosan robogott a MÁV
Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

A hazai parketten hibátlan Grőber-csapat eléggé álmos hangulatban kezdte a találkozót, a hazaiak a 10. perc végén vezettek először (6-5). A fehérvári kispad többször is elégedetlenségének adott hangot, ám a játékrész során két hetest is kifogó Czérna és az Alba gyors találatainak köszönhetően a szünetre alaposan meglépett az ezúttal kék mezben pályára lépő házigazda. A sereghajtó móriak a folytatásban nem tudtak faragni a hátrányukból. Az egyre növekvő különbség ellenére feszült találkozót láthatott a publikum, Kanyó Bence és Kanyó Ádám reklamálása miatt kettős emberhátrányba került az Alba (23-14). A mérkőzésre azonban a következő perceknek nem volt kihatása, ugyanis a távoli és a szélről érkező lövések, valamint a leindulások ellenszerét továbbra sem találta a Mór. Az utolsó tíz percnek mínusz tizenkettővel vágtak neki a vendégek (27-15), Kurkóéknak a végére sikerült kozmetikázniuk az eredményen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában