Érvényesült a papírforma

2019.03.25. 19:18

A férfi kézilabda NB II 17. fordulójának Fejér megyei mérkőzésén a vendégek örülhettek

Hamar magához ragadta a kezdeményezést az esélyesebb csapat, ennek ellenére a hazaiak főleg Németh találatainak köszönhetően próbáltak lépést tartani Bárdosékkal.

Krebsz András

A móriak nem tudtak kibújni a fehérváriak szorításából

Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

Móri KSC–Alba-MÁV-Előre SC 20-27 (12-15)

Wekerle Szabadidő Központ, 50 néző, vezette: Kolarovszki, Lábadi.

Mór: Kertész – Négele 4, Sztrida 1, Dienes 1, Németh A. 8 (4), Eremiás, Straszburger, Hornyák, Trenka, Debreceni 1, Tarpai 1, Szvitek 4, Tóth B., Jónás. Vezetőedző: Kurkó György.

Alba-MÁV: Czérna, Hátas (kapusok) – Szalczinger, Králl 1, Kanyó Bence 4 (2), Kanyó Balázs 3, Szám 6, Golenya, Rohonyi 3, Penzer, Grőber, Harsányi 2, Kis Z. 1, Pencz, Kanyó Á. 4, Bárdos 3. Vezetőedző: Grőber Mátyás.

A móriak nem tudtak kibújni a
fehérváriak szorításából
Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

Hamar magához ragadta a kezdeményezést az esélyesebb csapat, ennek ellenére a hazaiak főleg Németh találatainak köszönhetően próbáltak lépést tartani Bárdosékkal. Az őszi találkozón is diadalmaskodó székesfehérváriak a második játékrészben fokozatosan elléptek ellenfelüktől, végül magabiztosan nyerték meg a találkozót. Győzelmével az Alba megerősítette negyedik pozícióját, míg a móriak továbbra is az utolsó helyen szerénykednek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában