Az első harmad még szorosnak tűnt

2022.01.14. 20:56

Most sem sikerült a Titánoknak

Az Erste Liga pénteki játéknapján a Titánok újabb erdélyi túrája első állomásaként a Corona Brasov Wolves ellen szenvedtek hétgólos vereséget.

Káldor András

Nem sokat tétlenkedhetett Horváth Dominik a Titánok ketrecében, összesen 43 lövést küldtek kapujára a hazaiak

Forrás: Brasov Wolves

Corona Brasov Wolves – Titánok 8-1 (2-1, 3-0, 3-0) 
Brassó, 350 néző
Vezette: Mihai, Filip, Gheorgies, Bandi
Corona Brasov Wolves: Polc – Williams (1), MacDonald (1), Valchar 1 (1), Gliga (1), Machala (1) – Bors, Csernyuk 1, Schaber 1 (1), Huard 1 (1), Kovács M. (1) – Raszulov, Gajdó T., Gajdó B., Molnár Zsombor 1, Molnár Zoltán – N. Vasile, A. Vasile. Edző: Dave Macqueen
Titánok: Horváth D. – Mingazov, Farkas B., Krasnican, Lundin, Ambrus Cs. – Dobmayer, Dolinar, Dudkin, Fekete A., Keceli-Mészáros – Kóger B. 1, Nochta, Mayer, Nagy Á., Dézsi Barnabás – Csiszer, Győrffy, Alapi, Jábor. Edző: Anatoli Bogdanov
Kiállítások: 18, ill. 20 perc
Kapura lövések: 43-19

 

Az erdélyiek ellen nem megy a Titánoknak, ebben a szezonban még nem szereztek pontot a három határon túli csapattal szemben. Alig két perc elteltével látszott, hogy a Brassó nem bíz semmit a véletlenre, és előnyből Konstantin Csernyuk bevette Horváth Dominik ketrecét. Ezután még szépíteni tudott Kóger Balázs, de a folytatásban remekül használta ki fórjait a vendéglátó, és a középső harmadban eldöntötte az összecsapást. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában