Frissen Fejérből

2021.08.22. 21:20

Vereséggel zárt az AFC Csákvár csapata a Kecskeméti TE ellen

A Merkantil Bank NB II 5. fordulójában kétgólos vereséggel zárt az AFC Csákvár csapata a Kecskeméti TE vendégeként.

Káldor András

Lukács Dániel (a labdával) lőtte az első gólt Fotó: Réti Attila

Az első negyedórában jobbára a vendéglátók akarata érvényesült, a Csákvár beszorult saját térfelére. A 23. percben a Kecskemét gólzsákja, Lukács Dániel egy csákvári labdavesztés után megszerezte a labdát a vendégek térfélének közepén, kapura tört, majd jobbal 10 méterről a bal alsóba lőtt, 1-0. A folytatásban meddő volt a Kecskemét fölénye, de a 43. percben ismét villant Lukács, lövését lábbal hárította Auerbach Martin. A szünet után cserékkel próbált frissíteni csapatán Mónos Tamás, míg a hazaiak visszaálltak, és kontratámadásokat igyekeztek vezetni. A 66. percben Mim Gergely hagyta faképnél Szabó Alexet, beadását Kalmár Benedek azonban elpuskázta a helyzetet, labdája elment a bal kapufa mellett. A 83. percben egy labdaszerzés után Tóth Dániel lőtt a keresztléc alá, 2-0.

Lukács Dániel (a labdával) lőtte az első gólt Fotó: Réti Attila

Kecskeméti TE-Aqvital FC Csákvár 2-0 (1-0)

Vezette: Móri Tamás

Kecskeméti TE: Varga B. – Madarász (Buna, 53.), Szabó A., Belényesi, Katona (Szuhodovszki, 53.) – Nagy K., Rjasko, Vágó (Marsa, 70.), Hadaró – Tóth B. (Tóth D., 70.), Lukács (Szalai G., 85.). Vezetőedző: Szabó István.

AFC Csákvár: Auerbach – Csirmaz, Dulló, Tányéros, László – Mészáros D. (Bakos, 60.), Ominger (Posztobányi, 46.) – Komáromi, Torvund (Mim, 60.), Kalmár – Murai (Takács T., 70.). Vezetőedző: Mónos Tamás.

Gól: Lukács (23.), Tóth D. (83.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában