Foci

2021.10.19. 13:57

Önbizalmat adó győzelem – Célba venné a középmezőnyt az AFC Csákvár

A Merkantil Bank NB II 6. fordulójából elhalasztott összecsapást pótol szerdán 18 órakor az AFC Csákvár csapata a Szolnoki MÁV ellen. A hazaiak győzelmük esetén célba vehetnék a középmezőnyt.

Káldor András

Nagy harc várható ezúttal is

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Augusztus 29-én fogadták volna a Szolnoki MÁV együttesét a csákváriak, de pályájuk felújítása csúszott, így kénytelenek voltak elhalasztani a találkozót. Talán abból a szempontból jobb is, mivel vasárnap megszerezte a gárda az első idei győzelmét a Szeged ellen, így ennek tudatában, és kellő önbizalommal léphetnek pályára. A Szolnokkal az előző idényben Csákváron 2-2-es döntetlent játszottak a házigazdák, Daru Bence, Baracskai Roland talált be a november végén, a visszavágón 2-1-es szolnoki siker született,

Takács Tamás vasárnap elévülhetetlen érdemeket szerzett a sikerben, és első mesterhármasát érte el az AFC színeiben. A nyáron érkezett rutinos labdarúgó már hat találatnál jár, de akár már több gól is állhatna a neve mögött.

Nagy harc várható ezúttal is
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

- Ez az eredmény eddig is benne volt a csapatban, de úgy tűnik, hogy most jött ki. – mondta a támadó. – Eddig is megvoltak a helyzeteim, rúgtam négy kapufát, de valahogy mindig hiányzott valami, kifelé pattantak a labdák, és egy kicsit a balszerencse is közrejátszott benne. Örülök, hogy végre átszakadt a gát, mert ez a győzelem igazán lendületet adhat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában